Home > Liga 1 > Budescu îl laudă pe Tavi Popescu: „O să fie din ce în ce mai bine pentru el”

Budescu îl laudă pe Tavi Popescu: „O să fie din ce în ce mai bine pentru el”

budescu-despre-tavi-popescu

Octavian Popescu (19 ani) a bifat în amicalele cu Grecia și Israel primele sale minute în tricoul naționalei României. Cu acest prilej, Constantin Budescu, fostul său coleg de la FCSB, a avut cuvinte de laudă la adresa tânărului mijlocaș al roș-albastrilor.

Constatin Budescu crede că Popescu este un fotbalist cu o tehnică și o viteză deosebită. El consideră că dacă fotbalistul de 19 ani va fi serios va avea o carieră de succes.

„Este foarte bun, am mai spus asta. Eu l-am văzut și la antrenamente și este un copil foarte bun. Chiar am vorbit cu el când eram acolo și i-am spus să-și vadă de treaba lui, să lase toate lucrurile din afară să treacă și să se concentreze doar la fotbal.

În ultima perioadă a avut rezultate foarte bune, a marcat câteva goluri frumoase și a primit această convocare meritată. A și debutat la echipa națională, eu zic că o să fie din ce în ce mai bine pentru el dacă o să o țină așa.

Are o tehnică destul de bună și o biomecanică a lovirii mingii foarte bună. Are și viteză bună, o tehnică în regim de viteză care este din ce în ce mai rară pe la noi și asta se vede și în evoluția lui”, a declarat Budescu în direct la Digi Sport.

Cei de transfermarkt.de au actualizat zilele trecute cotele jucătorilor. Cea a lui Tavi Popescu a explodat în numai 6 luni, de la 1.8 la 3 milioane de euro.

+ posts
Articole Asemanatoare
viorel-moldovan-despre-tavi-popescu
Tavi Popescu, avertizat de un fost internațional: „Încă nu e definit, trebuie să se dezvolte din punct de vedere fizic”
Cuplul Budescu – Alibec dă o nouă palmă celor de la FCSB pe National Arena
Două execuții fabuloase ale lui Budescu în victoria Astrei cu Poli Iași
Cuplul Budescu-Alibec aduce victoria Astrei la Botoșani

Lasa un raspuns

seven + one =